-

Szűrő

X

Kereső




Kiadványaink

Szakál László: Bor a konyhaművészetben

Ár: 3 200 Ft / darab
darab

Szakál László: Bor a konyhaművészetben

600 recept Kibédi Ervin humorával fűszerezve

A neves vendéglős és gasztronómiai szakíró legújabb könyvnek felvezető részei a borok és ételek kapcsolatát taglalják röviden és lényegretörően. Az általa közölt 600 recept mindegyike a kicsit tapasztalt háziasszony számára könnyedén használható. 
Az előételek, a saláták, a levesek, halak, húsételek, a desszertek és a különféle csemegék és italok stb. egyaránt bor felhasználásával készíthetők el. A receptkönyvet kitűnő humoristánk, Kibédi Ervin szellemdús, rövid írásai színesítik. 

 

  • Szerkesztette: Boda László
  • Szerző: Szakál László
  • Megjelenés éve: 2007
  • ISBN: 978 963 7334 27 6
  • Formátum: 175 x 215 mm
  • Oldalszám: 272
  • Kötészet: Keménytáblás kötészet
  • Ár: 3200





Vissza az előző oldalra!
B.K.L. Kiadói és Reklám Kft - Magyar